About

Hi,

I am Ivy, of Kopiaste to Greek Hospitality blog and my husband, Demetris and I have finally bought a plot of land where we have now started building our house since January 2011.

This blog is a mainly the chronicle of our relocation from Athens to Assini, near Nafplion and  will record the progress of our house and our new lives there.

I am a food blogger, recipe developer and author of cookbook “Mint, Cinnamon & Blossom Water, Flavours of Cyprus, Kopiaste!

I have a lot of ideas going into my mind when we finally relocate there and one of them might be to start a business related to the culinary industry.

Let’s wait and see what’s in store for us!

Update:  At the moment I am organizing cooking lessons for small groups of people as well as baking cookies, biscuits and making other products, for people who don’t have the time to make them themselves.

Γεια σας,

Είμαι η Ήβη από το blog Κοπιάστε.. στην κουζίνα μου.

Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια αγοράσαμε ένα οικόπεδο στο Νομό Αργολίδας και από τον Ιανουάριο του 2011 αρχίσαμε να κτίζουμε το σπίτι μας στην Ασίνη,  Ναυπλίου.

Αυτό το blog αρχίζει με την καταγραφή της διαδικασίας περαίωσης του σπιτιού και θα εξελίσσεται με την εγκατάστασή μας εκεί σε μερικούς μήνες και με  ό,τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα εκεί.

Σαν blogger που ασχολούμαι με φαγητά και συγγραφέας του βιβλίου Μαγειρικής “Mint, Cinnamon & Blossom Water, Flavours of Cyprus, Kopiaste! σκέψεις υπάρχουν πολλές και ίσως στο μέλλον ασχοληθώ με κάτι που να έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Θα δούμε πώς θα τα φέρει το μέλλον!

Ενημέρωση:  Ήδη άρχισα τα Μαθήματα Μαγειρικής για μικρά γκρουπάκια αλλά επίσης φτιάχνω μπισκότα, κέικ, γλυκά και φαγητά, για άτομα που δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν μόνοι τους.

If you are interested in a culinary tour around Nafplion, or to cook and enjoy Greek food together do not hesitate to e-mail me.

Εάν ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε κάποια από τα αξιοθέατα ή να μαγειρέψουμε παρέα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail.

You can find many more Greek recipes in my cookbook “More Than A Greek Salad”, and “Mint, Cinnamon & Blossom Water, Flavours of Cyprus, Kopiaste!” both available on all Amazon stores.

Το πρώτο μέρος του βιβλίου μου “Κοπιάστε στην Κουζίνα μου, Γεύσεις της Κύπρου”, κυκλοφορεί και στα Ελληνικά σε ηλεκτρονική μορφή. Πληροφορίες πώς να το αποκτήσετε εδώ.

Volume I small in Greek

 

Kopiaste and Kali Orexi / Κοπιάστε και Καλή Όρεξη!

2 thoughts on “About

  1. Ivy hello….my name is Penelope and I ‘stumbled’ across your blog whilst trying to find some ‘halva’ recepie and I was ‘touched’ by your story.

    I lived in Patras and unfortunately due to the crisis have had to move back to Melbourne Australia (the country I was born in)…… don’t get me wrong it is a nice country BUT my heart is in Hellas and watching your photos of TOLO and ACINH made me reinforce my desire to return to my home one day…….

    Your blog will keep me company and make my days ‘livelier’ …….
    Hope you and your family move to your new house soon and that this crisis is the cause for you to begin a new business and flourish through it…..

    Regards,
    Penelope

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s